Mart Ayı Olağan Meclis İlanı ESENYURT BELEDİYESİ

Mart Ayı Olağan Meclis İlanı

Mart Ayı Olağan Meclis İlanı

                                                ESENYURT BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NDAN

 

 

13.07.2005 tarih ve 25680 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. ve 21.maddesi gereğince ''her ayın ilk haftası, 5 gün süreyle'' toplanacak olan Esenyurt Belediye Meclisinin 7.Seçim Dönemi, 4. Toplantı Yılında yapacağı Mart Ay'ı Toplantıları 7 Mart 2022 Pazartesi-11 Mart 2022 Cuma tarihleri arasında yapılacaktır.

           Mart Ay'ı Toplantılarının ilk birleşimi 07 Mart 2022 Pazartesi günü - ikinci birleşimi 10 Mart  2022 Perşembe günü Saat 15.00'da Esenyurt Belediyesi Zafer Mahallesi Doğan Araslı Bulvarı No:79 Esenyurt adresindeki Belediye Hizmet Binası 3.katta bulunan Meclis toplantı salonunda yapılacaktır.

           Belirtilen gün ve saatte toplantıya teşrifleriniz rica olunur.



GÜNDEM MADDELERİ                                :

1- Açılış, Yoklama.

2-Boşalan Denetim Komisyonuna Üye Seçilmesine İlişkin Yazı İşleri Müdürlüğü'nün Başkanlık Teklifi.

3-Boşalan; Hukuk, Ulaşım ve Trafik ile Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Komisyonlarına Üye Seçilmesine İlişkin Yazı İşleri Müdürlüğü'nün Başkanlık Teklifi.

4-Esenyurt İlçesi Akevler Mahallesi 135 Ada 1 Parselin Ticaret+Konut (zemin kat ticaret üst katlar konut) Fonksiyonuna Alınmasına İlişkin Plan ve Proje Müdürlüğü'nün Başkanlık Teklifi.

5-Esenyurt İlçesi Pınar Mahallesi 2574 Ada 24 Parselin Ticaret+Konut (zemin kat ticaret üst katlar konut) Fonksiyonuna Alınmasına İlişkin Plan ve Proje Müdürlüğü'nün Başkanlık Teklifi.

6-Esenyurt İlçesi İncirtepe Mahallesi 1578 Ada 44 Parselin Ticaret+Konut (zemin kat ticaret üst katlar konut) Fonksiyonuna Alınmasına İlişkin Plan ve Proje Müdürlüğü'nün Başkanlık Teklifi.

7-Esenyurt İlçesi Pınar Mahallesi 2743 Ada 2 Parselin Ticaret+Konut (zemin kat ticaret üst katlar konut) Fonksiyonuna Alınmasına İlişkin Plan ve Proje Müdürlüğü'nün Başkanlık Teklifi.

8-Esenyurt İlçesi Pınar Mahallesi 2552 Ada 17 Parselin Ticaret+Konut (zemin kat ticaret üst katlar konut) Fonksiyonuna Alınmasına İlişkin Plan ve Proje Müdürlüğü'nün Başkanlık Teklifi.

9-Kadro Derece Değişikliği ile Kadro İptal ve İhdasına İlişkin İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'nün Başkanlık Teklifi.

10-Esenyurt İlçesi Yenikent Mahallesi 2186 Ada 679. Sokak No:19 Adresinde Bulunan Kültür Merkezine "Seyhan KAHRAMAN Kültür Merkezi" Adı Verilmesine İlişkin Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'nün Başkanlık Teklifi.

11-Esenyurt İlçesi Bağlarçeşme Mahallesi 3053 Ada 3 Parselde Bulunan Parka "Muhtar Ali DELİ Parkı" Adı Verilmesine İlişkin Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'nün Başkanlık Teklifi.

12-Esenyurt İlçesi Çınar Mahallesi 1223 Ada 32 Parsel Sayılı Taşınmazda Trafo Tesisi Kurulmak Üzere TEDAŞ Genel Müdürlüğü'ne Tahsis Edilmesine İlişkin Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'nün Başkanlık Teklifi.

13-Belediyemiz Hizmetlerinde Kullanılmak Üzere 1 Adet 2022 Model İveco Kamyonet Marka Aracın Hibe Olarak Kabul Edilmesine İlişkin Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü'nün Başkanlık Teklifi.

14-Esenyurt Rumeli ve Trakyalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği İle Belediyemiz Arasında Ortak Hizmet Projesi Yapılabilmesine İlişkin Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'nün Başkanlık Teklifi.

15-Sulh Talebine (Ali MERT) İlişkin Hukuk İşleri Müdürlüğü'nün Başkanlık Teklifi.

16-Sulh Talebine (Hümmet ŞİMŞEK ve Ali KIZILKAYA) İlişkin Hukuk İşleri Müdürlüğü'nün Başkanlık Teklifi.

17-Sulh Talebine (Nesrin ÖNDER) İlişkin Hukuk İşleri Müdürlüğü'nün Başkanlık Teklifi.

18-Tahsis İptallerine İlişkin Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'ünün Başkanlık Teklifi.



KOMİSYONDA BEKLEYENLER:

1-Esenyurt İlçesi Yeşilkent Mahallesi 1227 Ada 8 Parselin Ticaret+Konut (zemin kat ticaret üst katlar konut) Olarak Yapılaşması.

 

                                                                                                                                  Kemal Deniz BOZKURT

                                                                                                                                        Belediye Başkanı 

YAYINLANMA TARİHİ:

3.3.2022