2022 Yılı Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı ESENYURT BELEDİYESİ

2022 Yılı Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı

2022 Yılı Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı

                                  ESENYURT BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NDAN

 

 13.07.2005 tarih ve 25680 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. ve 21.maddesi gereğince ''her ayın ilk haftası, 5 gün süreyle'' toplanacak olan Esenyurt Belediye Meclisinin 7.Seçim Dönemi, 4. Toplantı Yılında yapacağı Şubat Ay'ı Toplantıları 7 Şubat 2022 Pazartesi-11 Şubat 2022 Cuma tarihleri arasında yapılacaktır.

           Şubat Ay'ı Toplantılarının ilk birleşimi 07 Şubat 2022 Pazartesi günü - ikinci birleşimi 10 Şubat 2022 Perşembe günü Saat 15.00'da Esenyurt Belediyesi Zafer Mahallesi Doğan Araslı Bulvarı No:79 Esenyurt adresindeki Belediye Hizmet Binası 3.katta bulunan Meclis toplantı salonunda yapılacaktır.

           Belirtilen gün ve saatte toplantıya teşrifleriniz rica olunur.

 

 

GÜNDEM MADDELERİ                                :

1- Açılış, Yoklama.

2-2022 Yılı Nikah Harçlarına İlişkin İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'nün Başkanlık Teklifi.

3-Sulh Talebine (Mine AYDOĞDU) İlişkin Hukuk İşleri Müdürlüğü'nün Başkanlık Teklifi.

4-Yurt İçi ve Yurt Dışı Hibe ve Fon Kaynaklarına Başvurma, Sözleşme İmzalama ve Projeyi Yürütmesi İçin Belediye Başkanına Yetki Verilmesine İlişkin Dış İlişkiler Müdürlüğü'nün Başkanlık Teklifi.

5-Esenyurt İlçesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 1204 Ada 1 Parselin Ticaret+Konut (zemin kat ticaret üst katlar konut) Olarak Yapılaşmasına İlişkin Plan ve Proje Müdürlüğü'nün Başkanlık Teklifi.

6-Esenyurt İlçesi Namık Kemal Mahallesi 1612 Ada 41 Parselin Ticaret+Konut (zemin kat ticaret üst katlar konut) Olarak Yapılaşmasına İlişkin Plan ve Proje Müdürlüğü'nün Başkanlık Teklifi.

7-Esenyurt İlçesi Yeşilkent Mahallesi 1227 Ada 8 Parselin Ticaret+Konut (zemin kat ticaret üst katlar konut) Olarak Yapılaşmasına İlişkin Plan ve Proje Müdürlüğü'nün Başkanlık Teklifi.

8-Esenyurt İlçesi Zafer Mahallesi 346 Ada 15 Parsel Sayılı Taşınmazın Trafo Tesisi Kurulmak Üzere TEDAŞ Genel Müdürlüğü'ne Tahsisine İlişkin Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'nün Başkanlık Teklifi.

9-Belediyemiz Kurumsal Amblemine İlişkin Basın ve Yayın Müdürlüğü'nün Başkanlık Teklifi.

10-Belediyemiz Hizmetlerinde Kullanılmak Üzere 1 Adet 2021 Model Ford-Trucks(Su Tankeri) Marka Aracın Hibe Olarak Kabul Edilmesine İlişkin Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü'nün Başkanlık Teklifi.

11-Açık ve Kapalı Otopark Açma ve Çalışma Ruhsatı Ücret Tarifesine İlişkin Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü'nün Başkanlık Teklifi.

12-Ödenek Aktarmaya İlişkin Destek Hizmetleri Müdürlüğü'nün Başkanlık Teklifi.

KOMİSYONDA BEKLEYENLER:

1-Esenyurt İlçesi Yeşilkent Mahallesi 1227 Ada 9 Parselin Ticaret+Konut (zemin kat ticaret üst katlar konut) Olarak Yapılaşması.

2-Esenyurt İlçesi Bağlarçeşme Mahallesi Muhtarlığının Bulunduğu Parkın İsminin "Ali DELİ Parkı" Olarak Değiştirilmesi.

İADE EDİLENLER:

1-5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 23.Maddesine İstinaden Yeniden Görüşülmek Üzere Belediye Başkanı Tarafından Meclise İade Edilen 03/01/2022 Tarih ve 2022/03 Sayılı Belediyemiz Mülkiyetinde ve Tasarrufunda Bulunan Bazı Taşınmazların Muhtelif Tarihli Meclis Kararlarıyla Dernek,Vakıf veya Diğer Kamu ve Sivil Toplum Kurumlarına Tahsis Edilmesine İlişkin Meclis Kararı.

2-5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 23.Maddesine İstinaden Yeniden Görüşülmek Üzere Belediye Başkanı Tarafından Meclise İade Edilen 06/01/2022 Tarih ve 2022/15 Sayılı Tahsis İptallerine İlişkin Meclis Kararı.

                                                                                                 

                                                                                                                                                                                                                     Kemal Deniz BOZKURT

                                                                                                                                                                                                                          Belediye Başkanı 

YAYINLANMA TARİHİ:

3.2.2022